Microsoft Circle of Trust – cybersäkerhet som strategisk fråga

Anmäl dig nu

Fyll i formuläret för att anmäla dig till digitala evenemang

*required fields

Microsoft Circle of Trust – cybersäkerhet som strategisk fråga

26 januari, 2021, 12:00–13:30 (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Circle of Trust – cybersäkerhet som strategisk fråga

Digitaliseringen har tagit ett enormt kliv framåt under det senaste året. Vi brukar t o m prata om att ”Sverige digitaliserades på 7 dagar”. Som ett led av den kraftiga accelerationen av digitalisering, så intensifieras frågan om säkerhet. Allt fler produkter, tjänster och människor kopplas upp och digitalisering är centralt för organisationers förmåga att utvecklas och skapa nya möjligheter.

De kriminella ligger inte på latsidan utan är både opportunistiska, organiserade och ser nya möjligheter. Cybersäkerhet har blivit en allt mer strategisk fråga som idag diskuteras i såväl styrelse- och ledningsrum som i tekniska projekt. 

Välkommen till ett samtal i syfte att inspirera, öppna för diskussion och förhoppningsvis ge svar på hur man kan ta sig an de nya utmaningar som tiden vi befinner oss i ger. Hur ser hotbilden ut och hur har den förändrats? Hur kan vi tillsammans som ett nätverk hjälpas åt för att skydda varandra? Vilka möjligheter finns med den nya tekniken och vad kan man göra för att ta nästa steg?

Med oss för att dela tankar och erfarenheter finns bland andra Jan Olsson, kriminalkommissarie på NOA, Thomas Keisu, VP Information Security & Infrastructure, Skanska, Marcus Murray, säkerhetsexpert, Truesec, Stefan Schörling, säkerhetsrådgivare, Onevinn, Daniel Akenine, teknikchef, Microsoft. Moderator Sandra Elvin, säkerhetschef på Microsoft.

Välkommen till ett interaktivt digitalt webbinarium!

https://info.microsoft.com/WE-SCRTY-WBNR-FY21-01Jan-26-MicrosoftCircleofTrustcybersakerhetsomstrategiskfraga-SRDEM51923_LP02ThankYou-StandardHero.html