Stap voor stap naar een digitaal veilige organisatie met Cybersecuritymaatregelen
| sessie 1

Nu registreren

Vul dit formulier in om deze digitale sessie terug te kijken

*required fields

Stap voor stap naar een digitaal veilige organisatie met Cybersecuritymaatregelen | sessie 1

Cybersecurity wordt elke dag belangrijker. En alle organisaties, groot of klein, hebben ermee te maken. Of het nu gaat om aanvallen via phishing mails of ransomware, er vinden al jaren veel cybersecurityincidenten plaats bij organisaties. Omdat elke organisatie hier slachtoffer van kan worden is het van belang dat je als organisatie zo goed mogelijk beschermd bent.

Momenteel is de digitale weerbaarheid van organisaties in Nederland onvoldoende op orde en worden cybersecuritymaatregelen niet altijd genomen. Daarom heeft de Nederlandse overheid via het National Cyber Security Center (NCSC) een advies opgesteld met acht Cybersecuritymaatregelen. Deze acht maatregelen moeten ervoor zorgen dat elk bedrijf weerbaar kan zijn tegen cyberaanvallen.

Microsoft Nederland heeft deze acht Cybersecuritymaatregelen ook omarmt en ziet het als een mooie stap richting een veiligere digitale wereld. Daarom geven we je, samen met het NCSC, in twee sessies uitleg over de Cybersecuritymaatregelen.

In deze eerste sessie zullen Hans de Vries (Directeur NCSC) en Anna van de Breemer – Kleene (Sales Directeur Public Sector, Microsoft Nederland) ingaan op de rol van het NCSC en het hoe en waarom van deze Cybersecuritymaatregelen.

https://info.microsoft.com/WE-SCITL-VDEO-FY23-09Sep-07-Step-by-step-towards-a-digitally-secure-organization-with-Cybersecurity-measures-session-1-SRGCM7709_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Bekijk de sessie