Whitepaper #SecurityLifeHacks 8 + 1 basisregels voor organisaties om veilig te werken

Download ons whitepaper #SecurityLifeHacks

Download nu

*required fields

Whitepaper #SecurityLifeHacks 8 + 1 basisregels voor organisaties om veilig te werken

Ken jij de 8 + 1 basisregels voor organisaties om veilig te werken?

Artificial Intelligence, Machine Learning, Cloud Computing… De wereld digitaliseert in rap tempo. Organisaties transformeren in razendsnel tempo. Microsoft 365 en Azure spelen daarbij wereldwijd een hoofdrol. Maar ‘naar de cloud gaan’ vraagt ook om bewustzijn. Want ook al zijn de mogelijkheden door technologie eindeloos, het aantal cyberaanvallen en vijandige bewegingen neemt ook dagelijks toe.

Geen paniek.

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) stelde 8 basisregels op om je veilig te laten werken. Denk aan het genereren van loginformatie, het toepassen van multifactorauthenticatie, het versteutelen van informatie, het segmenteren van netwerken… om maar iets te noemen. Wij adopteren deze basisregels graag als #SecurityLifeHacks. En leggen uit hoe je daarmee omgaat. Van CISO tot IT-medewerker.

Als Microsoft voegen we daar graag nog één regel aan toe, misschien wel de belangrijkste: Neem vooral e-mail security serieus. En hoe doe je dat afdoende?

In dit whitepaper vind je alle basismaatregelen die elke organisatie moet treffen om cyberaanvallen tegen te gaan. En we leggen uit hoe wij bij Microsoft je daarbij kunnen helpen. Organisaties zijn meer kwetsbaar als deze maatregelen niet zijn genomen. Ongeacht of je hybride of volledig in de cloud werkt.

Blijf bij, update jezelf. Houd Nederland digitaal veilig.

https://info.microsoft.com/WE-SCITL-CNTNT-FY23-11Nov-10-white-paper-SecurityLifeHacks-8-plus-1-basic-rules-for-organizations-to-work-safely-SRGCM7918_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Download ons whitepaper #SecurityLifeHacks