Microsoft Discover: Business Transformation workshop

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Microsoft Discover: Business Transformation workshop

10 december 2020, 09:00 tot 17:00 uur (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Virtual Agent in a Day

Virtual Agents worden steeds belangrijker. 66% van de klanten probeert bijvoorbeeld eerst een self-service voordat ze contact opnemen met een agent. Snel, gepersonaliseerd en gemakkelijk op elk kanaal communiceren staat centraal in de huidige samenleving. Maar ook intern maken Virtual Agents steeds meer het verschil in het efficiënt werken. Hiermee maak je bijvoorbeeld het zoeken naar informatie en documentatie makkelijker. Microsoft Powerplatform is een mooie omgeving en biedt ook niet-programmeurs met een no-code interface de mogelijkheid om deze oplossingen te bouwen.

Bij CRM Partners maken wij digitale interacties menselijker, intuïtiever en persoonlijker. We brengen onze jarenlange ervaring met het Microsoft Platform en sales, marketing en service samen met specifieke marktkennis, strategisch advies en verandermanagement. Zo bouwen we samen met onze klanten duurzame en waardevolle klantrelaties.

Deze gratis workshop geeft je praktijkervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van een chatbot. Wat kan je verwachten van deze workshop?

Microsoft Privacy Statement.  
CRM Partners Privacy Statement.

Partner

CRM Partners

Agenda

Hoe ziet de Power Virtual Agent workshop er uit?

 • Introductie: Power Platform en Power Virtual Agents
  • We starten met een korte introductie van het Power Platform en de daarop berustende Power Virtual Agents. We vertellen je graag meer over de visie achter deze slimme chatbots.
 • Voorbereiding: Topic Design
  • We vertellen je hoe je bepaalt voor welke scenario’s een Power Virual Agent handig is om in te zetten. Je leert hoe je het ontwerp van je chatbot vooraf slim aan kunt pakken, zodat het bouwen makkelijker gaat.
 • Aan de slag: bouw je 1e chatbot
  • Je gaat je eerste eigen chatbot bouwen met Power Virtual Agents aan de hand van hands-on Microsoft Labs. Jouw bot gaan we gedurende de dag steeds verder uitbreiden.
 • Doorbouwen: maak je bot nog slimmer
  • We gaan de bot slimmer maken door gebruik van o.a variabelen en Power Automate. Ook vertellen we wat meer over de Analytics van je bot, hoe je bot Authenticatie kan afhandelen en hoe hij samenwerkt met menselijke collega’s.
 • Tone of voice: je bot goed laten klinken
  • We nemen je tot slot mee in de wereld van conversational design. Geef je bot zijn eigen stem die past bij je merk.

 

https://info.microsoft.com/WE-PowerAuto-WBNR-FY21-12Dec-10-MicrosoftDiscoverBusinessTransformationworkshop-SRDEM49788_LP02ThankYou-StandardHero.html