Low-code in Educatie: ‘Direct aan de slag met
Power Platform voor Educatie

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Low-code in Educatie: ‘Direct aan de slag met
Power Platform voor Educatie

On Demand

We zijn verheugd jou uit te nodigen voor ons virtuele event waar we educatie-specifieke praktijk voorbeelden uit het veld delen en een overzicht geven van apps die “plug-and-play” beschikbaar zijn. Deze apps zijn ontwikkelt door educatieve organisaties, door Microsoft partners of Microsoft. Hieronder een greep uit de beschikbare toepassingen:

  • Werkplek Reserveren App
  • Gezondheidscheck App (Covid-19 maatregelen)
  • Champify Learning App (leertraject om Power App champ te worden)

Tijdens het virtuele event presenteren we een selectie direct beschikbare Apps voor educatieve organisaties, gerealiseerd op basis van het Microsoft Power Platform.

Scholen en universiteiten hebben een andere werkwijze moeten aannemen, door COVID-19, en in een korte tijd werd het noodzakelijk om lessen online te continueren. Technologie verbindt iedereen met elkaar.

Een andere manier van lesgeven vergt ook een nieuwe denkwijze om administratieve en operationele taken meer digitaal te kunnen gaan uitvoeren. Door het flexibel en snel digitaal automatiseren van processen kunnen samenwerkingsvormen binnen én tussen scholen, universiteiten, medewerkers en studenten effectiviteit van bedrijfsvoering en samenwerking sterk verbeterd worden. 

Om die reden zijn afgelopen tijd verschillende organisaties binnen educatie aan de slag gegaan met Microsoft Power Apps, het low-code platform waarmee je zelf eenvoudig apps kunt maken en aanpassen aan veranderende behoeften en omstandigheden.

Ontdek meer, bespreek toepassingen met collega-organisaties en laat je inspireren hoe je het klaslokaal kan “Gamefy-en” en daarmee studenten future skills kan meegeven.

We kijken er naar uit jou virtueel te ontmoeten.

https://info.microsoft.com/WE-PowerApps-WBNR-FY21-11Nov-17-LowcodeineducatieDirectaandeslagmetbeschikbareAppsvooreducatie-SRDEM47106_LP02ThankYou-StandardHero.html