Low-code in de zorg: ‘Direct aan de slag met
beschikbare Apps voor de zorg’

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Low-code in de zorg: ‘Direct aan de slag met
beschikbare Apps voor de zorg’

On Demand

Graag nodigen we jou uit voor het virtuele event waar we samen met onze partners Rapid Circle, Wortell en Xperity, een selectie direct beschikbare Apps voor zorgorganisaties presenteren, gerealiseerd op basis van het Microsoft Power Platform.

De Nederlandse zorgsector staat onder druk, door COVID-19, gebrek aan personeel, hoge administratieve druk en het gevoel meer tijd aan patiënt of client te willen besteden. Snelle veranderingen, in combinatie met administratieve druk, veroorzaken niet goed op behoefte van de zorgverleners afgestemde processen en systemen, waardoor efficiënt en effectief samenwerken moeilijk is.

Door het digitaliseren en automatiseren van processen en samenwerkingsvormen binnen én tussen zorgorganisaties kan de ervaren administratieve druk verlicht worden. Om die reden zijn afgelopen tijd verschillende organisaties binnen de zorg aan de slag gegaan met Microsoft Power Apps, het low-code platform waarmee je zelf eenvoudig apps kunt maken en aanpassen aan veranderende behoeften en omstandigheden.

We zijn verheugd jou uit te nodigen voor ons virtuele event waar we zorg-specifieke praktijk voorbeelden uit het veld delen en een overzicht geven van apps die “plug-and-play” beschikbaar zijn. Deze apps zijn ontwikkeld door zorgorganisaties, door Microsoft partners of Microsoft. Hieronder een greep uit de beschikbare toepassingen:

  • Werkplek Reserveren App & Gezondheidscheck App (Covid-19 maatregelen)
  • Wondverzorging App
  • Tijdelijk personeel App
  • Planning van zorgverleners App

Ontdek meer, bespreek toepassingen met collega-organisaties en bepaal mogelijke volgende stappen middels onze checklist.

We kijken er naar uit jou virtueel te ontmoeten.

https://info.microsoft.com/WE-PowerApps-WBNR-FY21-11Nov-10-Low-codeindezorgDirectaandeslagmetbeschikbareAppsvoordezorg-SRDEM45358_LP02ThankYou-StandardHero.html