Low-code in de overheid: ‘Direct aan de slag
met beschikbare Apps voor overheidsorganisaties’

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Low-code in de overheid: ‘Direct aan de slag
met beschikbare Apps voor overheidsorganisaties’

On Demand

Graag nodigen we jou uit voor het virtuele event waar Gemeente Hollands Kroon en Microsoft een selectie direct beschikbare Apps voor overheidsorganisaties presenteren, gerealiseerd op basis van het Microsoft Power Platform.

Overheidsorganisaties kampen veelal met complexe processen die handmatig of met veel papierwerk uitgevoerd moeten worden. Dit zorgt voor uitdagingen in de bedrijfsvoering en staat efficiënte en effectieve samenwerking in de weg, zeker in tijden van grote onzekerheid en snelle verandering zoals de huidige.

Door het flexibel en snel digitaliseren en automatiseren van processen en samenwerkingsvormen binnen én tussen overheidsorganisaties kunnen effectiviteit van bedrijfsvoering en samenwerking sterk verbeterd worden.  Om die reden zijn afgelopen tijd verschillende organisaties binnen de overheid aan de slag gegaan met Microsoft Power Apps, het low-code platform waarmee je zelf eenvoudig apps kunt maken en aanpassen aan veranderende behoeften en omstandigheden. Tevens zien we dat het “common ground” principe steeds meer aandacht krijgt binnen de Overheid, middels het Common Data Model van het platform kan Power Apps helpen die doelstelling te bereiken.

We zijn verheugd jou uit te nodigen voor ons virtuele event waar we overheid-specifieke praktijk voorbeelden uit het veld delen en een overzicht geven van apps die “plug-and-play” beschikbaar zijn. Deze apps zijn ontwikkeld door overheidsorganisaties, zoals Gemeente Hollands Kroon, door Microsoft partners of Microsoft. Hieronder een greep uit de beschikbare toepassingen:

  • Werkplek Reserveren App & Gezondheidscheck App (Covid-19 maatregelen)
  • Melding openbare ruimte App
  • College vergadering App
  • Planning van buitendienst medewerkers App

https://info.microsoft.com/WE-PowerApps-WBNR-FY21-11Nov-03-Lowcodeinthegovernment-SRDEM45331_LP02ThankYou-StandardHero.html