Kunskapsstyrd medborgarservice i realtid med chatbottar

Anmäl dig nu

Fyll i formuläret för att anmäla dig till digitala evenemang

*required fields

Kunskapsstyrd medborgarservice i realtid med chatbottar

01.09.2020 08:30 - 09:15

Dagens samhälle förändras mer än någonsin, vilket bidrar till att tillgång på kunskap 24/7 ses som en självklarhet. Vi ställer högre krav idag än tidigare och information måste hittas snabbt och enkelt. Då behov ökar i stadig takt behöver tekniken tillgängliggöra information fortare än någonsin. Detta ställer krav på att kunskap är uppdaterad och aktuell, samt att medborgare eller medarbetare inom en förvaltning kan ta till sig informationen på ett intuitivt sätt.

ComAround och Endeavor har skapat en kunskapsdriven kundservicelösning som hjälper er att höja serviceupplevelsen till era medborgare. Vi kommer i detta webinar att visa denna lösning som är en koppling av Microsoft´s chattbot Power virtual agent och ComAround´s kunskapsartiklar. Med hjälp av denna koppling ger ni medborgare svar i realtid, utan att någon fysisk person är inkopplad.

https://info.microsoft.com/WE-PowerApps-WBNR-FY21-09Sep-09-Kunskapsstyrdmedborgarserviceirealtidmedchatbottar-SRDEM34559_LP02ThankYou-StandardHero.html