Power Platform sessie 3 – Zonder
adoptie door gebruikers geen succes

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Power Platform sessie 3 – Zonder adoptie door
gebruikers geen succes

On Demand

Digitaal transformeer je sneller met het Microsoft Power Platform. Met deze low-code/no-code oplossing bouw je apps in een handomdraai, programmeerervaring is niet nodig! Iedereen in je organisatie kan nu zelf handige, tijdbesparende apps bouwen en sneller werkstromen automatiseren. Maar dan moeten ze wel ermee aan de slag gaan! Hoe je de digitale adoptie verbetert zie je tijdens deze derde sessie van de 4-delige webinarreeks met specialisten van Macaw, Rapid Circle, Motion 10 en Sogeti.

Nieuwe tools vereisen verandermanagement
Nieuwe technologie biedt enorm veel voordelen, maar dan moet je het wel gebruiken. Denken over deze digitale adoptie begint al bij de ontwikkeling. De nieuwe apps moeten intuïtief in gebruik zijn. En dan moeten collega’s er ook nog mee aan de slag gaan, dit vraagt om gebruikerstraining en verandermanagement. Maar hoe ziet deze veranderaanpak eruit en hoe helpt een verandernetwerk binnen je organisatie? Met een gestructureerd plan!

Een gestructureerde aanpak
In deze uitzending nemen de experts je mee en laten ze zien hoe je via beproefde methodes medewerkers enthousiast maakt zodat ze echt aan de slag gaan. De rode draad is een communicatieplan en een team dat werkplezier en bewustzijn van verbetering overbrengt. Onze experts bespreken in deze derde sessie onder andere volgende onderwerpen:

  • Succesvol veranderen met het ADKAR-model
  • Hoe enthousiasmeer je de pro- en citizen developer?
  • De kracht van de community
  • Hoeveel vrijheid geef je met licenties?
  • Het belang van KPI’s bij adoptie

Help je organisatie veranderen
Het Power Platform geeft jouw organisatie de tools in handen om je digitale transformatie te versnellen. De informatie uit deze webinar laat je zien hoe je collega’s inspireert, enthousiasmeert en begeleidt zodat ze daadwerkelijk met de nieuwe tools aan de slag gaan. Veranderen is goed en veranderen moet. In deze webinar zie je hoe je jouw organisatie daarin succesvol begeleidt.

Kijk ook naar:
Sessie 1 – De waarde van het Microsoft Power Platform
Sessie 2 – Jouw kickstart op het Microsoft Power Platform
Sessie 4 – Het Microsoft Power Platform, ook voor pro developers

Experts aan het woord:

Peter de Vries | Strategisch Consultant Business Productivity, Motion 10

Rob Eskes | Power Platform Lead, Macaw

Maarten Visser | Power Platform Lead, Rapid Circle

Richard Wierenga Sogeti | Power Platform Expert, Sogeti

Anniek van der Ven | Business Lead Microsoft Business Applications, Microsoft

In samenwerking met:

      

https://info.microsoft.com/WE-PowerApps-WBNR-FY21-01Jan-12-PowerPlatformsessie3Zonderadoptiedoorgebruikersgeensucces-SRDEM57690_LP02ThankYou-StandardHero.html