Power Platform sessie 1 –
De waarde van het Microsoft Power
Platform

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Power Platform sessie 1 –
De waarde van het Microsoft Power Platform

On Demand

Digitaal transformeer sneller met het Microsoft Power Platform. Met deze low-code/no-code oplossing bouw je apps in een handomdraai, programmeerervaring is niet nodig! Iedereen in je organisatie kan nu zelf handige, tijdbesparende apps bouwen en sneller werkstromen automatiseren. Wat de waarde van dit platform is voor jouw organisatie en je collega’s zie je tijdens deze eerste sessie van de 4-delige webinarreeks met specialisten van Macaw, Rapid Circle, Motion 10 en Sogeti.

Meer efficiency, minder fouten, grote besparingen

Bijna iedereen heeft er last van. Dagelijks, wekelijks of maandelijks hetzelfde saaie tijdrovende werk uitvoeren. Er is het overtypen van data van het ene naar het andere systeem en ook nog heel veel papierwerk. Het is niet alleen vervelend werk, maar door het herhalend karakter, gaat er ook wel eens wat mis. Een komma verkeerd overtypen kan grote gevolgen hebben, net als een verdwenen document. Had je maar een app, dat maakt het werk efficiënter en ook leuker!

De voordelen van het Power Platform

Dankzij het Power Platform maken ontwikkelaars en niet-IT’ers apps en chatbots en automatische werkstromen in een handomdraai! Hierdoor werken collega’s een stuk efficiënter en wordt je organisatie veel flexibeler. Je reageert sneller op klantvragen en je haakt gemakkelijker nieuwe technologie als AI aan. In de eerste webinar gaan we in op de voordelen van dit platform. De experts beantwoorden in deze eerste sessie onder andere volgende vragen:

  • Wat is het Power Platform precies?
  • Wat zijn de voordelen voor de IT-afdeling, andere medewerkers en de hele organisatie?
  • Hoe verzamel je geautomatiseerd data?
  • Welke zelfgebouwde apps en werkstromen gebruiken bedrijven al in de praktijk?

De voordelen van sneller digitaliseren

Het zelf bedenken en maken van Power Apps is soms gemakkelijker dan de businesscase voor een app aan te dragen! Zo zijn er nog talloze voordelen van het Power Platform. Kijk daarom nu de eerste sessie van deze serie van vier.

Kijk ook naar:

Sessie 2 – Jouw kickstart op het Microsoft Power Platform
Sessie 3 – Zonder adoptie door gebruikers geen succes
Sessie 4 – Het Microsoft Power Platform, ook voor pro developers

Experts aan het woord:

Peter de Vries | Strategisch Consultant Business Productivity, Motion 10

Rob Eskes | Power Platform Lead, Macaw

Maarten Visser | Power Platform Lead, Rapid Circle

Daniel Laskwitz | Power Platform Lead, Sogeti

Anniek van der Ven | Business Lead Microsoft Business Applications, Microsoft

In samenwerking met:

https://info.microsoft.com/WE-PowerApps-WBNR-FY21-01Jan-11-PowerPlatformsessie1DewaardevanhetMicrosoftPowerPlatform-SRDEM57391_LP02ThankYou-StandardHero.html