Webinarreeks: Power Platform in
de praktijk

Eén platform. Ongelimiteerde innovaties.

Maak kennis met het Microsoft Power Platform. Deze low-code oplossing kan van iedereen in jouw organisatie een developer maken. Bouw eenvoudig zelf applicaties en chatbots, automatiseer werkprocessen en krijg nieuwe inzichten met dashboards. Vergeet een ingewikkelde programmeertaal of jarenlange ontwikkeling! Op dit gebruiksvriendelijke platform ga je zonder al te veel technische kennis direct aan de slag. Ook developers met programmeerervaring geven met Power Platform de digitale transformatie een boost.

Ontdek het Power Platform van A tot Z

Deze On Demand webinarreeks bestaat uit vier sessies, waarin we het Power Platform van A tot Z bespreken. Zo krijg je inzicht in alle functionaliteiten, de voordelen van low-code, hoe je het Power Platform uitrolt, de adoptie door gebruikers en tot slot bespreken we waarom het platform ook voor developers interessant is.

Top-experts van Macaw, Motion10, Rapid Circle en Sogeti laten je tijdens deze vier sessies van een uur zien hoe het Power Platform jou, je collega’s en je organisatie vooruit helpt. Bekijk hieronder alle informatie over de sessies en bekijk de uitzendingen.

Program1Image

Power Platform sessie 1 – De waarde van het Microsoft Power Platform

Zie wat dit low-code platform jouw organisatie kan brengen. In dit webinar bespreken we de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform en vooral welke voordelen en innovaties dit voor de business en IT met zich meebrengt. Nooit eerder zette je ideeën sneller om in succesvolle bedrijfsoplossingen!

Bekijk deze uitzending
Program2Image

Power Platform sessie 2 – Jouw kickstart op het Microsoft Power Platform

Met het Microsoft Power Platform kan iedereen apps maken. Hoe zorg je dat dit gebeurt, maar dan wel gecontroleerd en compliant? Met de tips en tools uit deze uitzending zie je hoe je je app-ontwikkeling een boost geeft en tegelijk grip houdt.

Bekijk deze uitzending
Program3Image

Power Platform sessie 3 – Zonder adoptie door gebruikers geen succes

Als collega’s niet met de nieuwe tools aan de slag gaan, verandert er niets. Met een gestructureerd plan breng je enthousiasme en het besef van verbetering echt over. In deze uitzending tonen we hoe zo’n plan eruit ziet, vertellen we meer over de kracht van de ADKAR-methode en ontdek je het belang van UX.

Bekijk deze uitzending
Program4Image

Power Platform sessie 4 – Het Microsoft Power Platform, ook voor pro developers

Het Power Platform geeft ook ervaren programmeurs enorm veel nieuwe mogelijkheden om sneller en slimmer te werken. Wat je ermee kunt? Legacy apps razendsnel moderniseren, sneller ingewikkelde apps maken en integreren in je applicatielandschap, een DevOps ontwikkelstraat inrichten en nog veel meer!

Bekijk deze uitzending
Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image

Program1Image

Program2Image

Program3Image

Program4Image

Program5Image

Program6Image

Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image