Verhoog nu in drie stappen je digitale weerbaarheid

Verhoog nu in drie stappen je digitale weerbaarheid

Download nu

*required fields

Verhoog nu in drie stappen je digitale weerbaarheid

Uit het nieuwe tweejaarlijkse Dreigingsbeeld van de Informatiebeveiligingsdienst (IBD) van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) blijkt dat de digitale weerbaarheid bij gemeenten achterblijft. In deze webinar informeren we je over drie belangrijke maatregelen die je als gemeente kunt nemen om de digitale weerbaarheid te verhogen.

De 3 maatregelen die we tijdens de webinar behandelen zijn niet alles omvattend, maar vormen de basis voor een doeltreffende aanpak om digitale weerbaarheid te verhogen en kunnen helpen bij het voorkomen van bijvoorbeeld ransomware-incidenten. Of je nu hybride of volledig in de cloud werkt. In dit webinar worden niet alleen de 3 genoemde basismaatregels toegelicht. Ook worden de 8+1 basismaatregelen van het NCSC besproken en krijgen gemeenten inzicht hoe ze snel hun beschikbare Microsoft-oplossingen kunnen inzetten om de digitale weerbaarheid te verhogen.

Blijf bij, update uzelf. Houd Nederland digitaal veilig.

https://info.microsoft.com/WE-PGSD-VDEO-FY23-12Dec-07-Now-increase-your-digital-resilience-in-three-steps-SRGCM8470_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Nu registreren