Azure Migrate & Modernize Thursday | Overheid

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Azure Migrate & Modernize Thursday | Overheid

10 december 2020 10:30 AM

Hoe een migratie naar de cloud innovatie stimuleert

Cloudmigratie kan overheden in een sterke positie plaatsen om snel en daadkrachtig actie te ondernemen als dat nodig is. Recente ontwrichtende wereldwijde gebeurtenissen hebben laten zien dat digitale technologie en data voor overheden onmisbare tools zijn wanneer ze zich moeten aanpassen aan plotselinge en onverwachte veranderingen binnen hun instanties.

Microsoft biedt uiteenlopende configuraties van cloudservices die voldoen aan de behoeften van vrijwel elke overheidsorganisatie. Hieronder vallen ook hybride omgevingen, waarmee je je verouderde infrastructuur op een flexibele manier kunt moderniseren die het beste bij je organisatie past.

Waarom je dit event niet mag missen

Het Azure M&M Thursday event, gericht op IT-professionals, focust zich op de mogelijkheden van Azure cloud technologie voor overheden. Laat je inspireren door onze keynotes, partnersessies en interactieve Q&A.

  • Je leert over de voordelen van cloud migratie en wat de benodigde stappen zijn voor een succesvolle implementatie.
  • We bespreken de trends voor overheden en hoe Microsoft hierop inspeelt.
  • Microsoft-partners bieden break-out sessies met inspirerende voorbeelden van klanten uit de praktijk.

Agenda

10:30 – 11:00  Opening door Anna van den Breemer-Kleene, Government lead, Microsoft NL & Nico Brandt, Manager Azure Apps & Infrastructure CSU, Microsoft NL
11:00 – 11:05 Partner Pitches
11:10 – 11:30 Partner Break Out Sessie met Ilionx
11:35 – 11:55 Partner Break Out Sessie met Rubicon
12:00 – 12:20  Keynote gastspreker | Jaco van Goudswaard, CIO Kadaster
12:20 – 12:45  Live Q&A 

 

ilionx Breakout sessie: De Woningvoorspeller

Gemeenten die bezig zijn met nieuw te bouwen en in te richten wijken en straten staan regelmatig voor dezelfde vraag. Welke woningen moeten waar worden gebouwd en voor wie eigenlijk? ilionx ontwikkelde samen met de gemeente Zuidhorn De Woningvoorspeller.

Deze beslissingsondersteunende oplossing gebaseerd op Microsoft Azure helpt bij het bepalen van de optimale mix van woningen bij de aanleg van nieuwe wijken. Hierdoor kan zelfs op straatniveau worden bepaald hoeveel én welk type woningen – huur of koop, vrijstaand of 2 onder één kap – gebouwd moeten worden. Niet alleen het type woning kan voorspeld worden, maar ook het aantal woningen dat nodig is, op basis van de voorspelde bevolkingsgroei en -samenstelling.

Rubicon Breakout sessie: Veilig en beheersbaar Microsoft cloud diensten inzetten binnen de overheid

Snel én binnen de kaders van de BIO

In deze sessie laten we aan de hand van praktijkcases zien hoe wij overheidsorganisaties hebben geholpen met hun succesvolle digitale transformatie naar de cloud. Rubicon heeft een 'Azure Secure & Compliant service' om overheidsorganisaties te helpen snel de eerste stappen te zetten in de Microsoft cloud, aantoonbaar binnen de kaders van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Deze service is gebaseerd op onze ervaring met en expertise van cloud omgevingen binnen de overheid en aanverwante Governance, Compliance, Security en Architectuur best practices en richtlijnen. We delen onze aanpak en ervaringen.

Partners:

https://info.microsoft.com/WE-NOGEP-WBNR-FY21-12Dec-10-AzureMigrateandModernizeThursdayOverheid-SRDEM48166_LP02ThankYou-StandardHero.html