Azure Migrate & Modernize Thursday | De Zorg

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Azure Migrate & Modernize Thursday | De Zorg

19 november 2020 10:30 AM (GMT+02:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Hoe een migratie naar de cloud innovatie stimuleert 

Nieuwe uitdagingen in de zorg vragen om steeds snellere aanpassingen van zorginstellingen. De zorg moet naar het hoogste niveau, terwijl er een tekort is aan zorgpersoneel en is de dataveiligheid wel op orde? 

Technologie helpt je met de digitale transformatie naar intelligente, gepersonaliseerde en preventieve zorg. De eerste belangrijke stap is het migreren van data naar de cloud. Met Microsoft Azure kies je voor een modern datawarehouse, met talloze geïntegreerde applicaties. Zo maak je de overstap naar een aanpak waarbij de patiënt centraal staat.  

Waarom je dit event niet mag missen 

Het Azure M&M Thursday event voor IT professionals, focust zich op de mogelijkheden van Azure cloud technologie voor de zorgsector. Laat je inspireren door onze keynotes, partnersessies en interactieve Q&A. 

  • Je leert over de voordelen van cloud migratie en wat de benodigde stappen zijn voor een succesvolle implementatie.  
  • Leer over het combineren van databronnen, het creëren van gepersonaliseerde ervaringen, de inzet van slimme technologie zoals Al en machine learning en het bouwen en moderniseren van apps. 
  • We bespreken de trends in de zorgsector en hoe Microsoft hierop inspeelt.  
  • Microsoft-partners bieden break-out sessies met inspirerende voorbeelden van klanten uit de praktijk.

Agenda: 

10:30 – 11:00 Introductie en key note door Robin van Setten
11:00 – 11:15 Partner Pitches
11:15 – 11:35 Partner Break Out 1
11:40 – 12:00 Partner Break Out 2
12:00 – 12:20 Gast keynote spreker 
12:20 – 12:45 Live Q&A


InSpark breakout sessie:

De WMDA houdt een wereldwijde database bij van Beenmerg donoren. Deze kunnen aan de hand van data worden gematcht aan patiënten die beenberg donaties nodig hebben, bijvoorbeeld na een chemokuur. Op 19 november zullen wij ingaan op de stappen die zijn genomen om WMDA te helpen bij de overgang en modernisatie van haar applicaties. Ook zullen we herkenbare uitdagingen benoemen die herkenbaar zijn in de zorgsector. Wil je meer weten over deze case en het gesprek aangaan wat deze aanpak voor jouw organisatie zou kunnen betekenen..

Ilionx breakout sessie:
Datagedreven werken met een toekomstvast en schaalbaar data platform voor ziekenhuizen: het ilionx Healthcare Data Platform.

Rapid Circle breakout sessie: 

Door de huidige maatregelen is het lastig of zelfs onmogelijk om fysieke afspraken tussen artsen en patiënten door te laten gaan. Omdat beeldbellen op een on-premise citrix omgeving niet mogelijk is kiezen zorgverleners soms voor creatieve oplossingen (shadow IT) om toch contact te houden met patiënten. Voor Zorgsaam boden we een efficiënte oplossing voor consults op afstand binnen de beveiligde IT-omgeving. Met Windows Virtual Desktop (WVD), de virtualisatiedienst die landt op Azure, is er voor iedereen een optimale Teams werkplek mogelijk. Hoe we dit in eenvoudige stappen bij jouw organisatie kunnen inzetten zie je tijdens de break-out van Rapid Circle.

Wortell breakout sessie: 

Cloud-ready ’s Heerenloo- Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook als je je organisatie gaat transformeren naar Azure.
Daarom koos zorggroep ’s Heerenloo in de beginfase voor het vergaren van de juiste inzichten. We inventariseerden de infrastructuur en stelden een roadmap op. Hoe en wat de uitkomsten waren laten we zien in deze breakoutsessie!

Partners:

Ilionx
InSpark
RapidCircle
Wortell

https://info.microsoft.com/WE-NOGEP-WBNR-FY21-11Nov-19-AzureMigrateModernizeThursdayHealth-SRDEM47788_LP02ThankYou-StandardHero1.html