Fra «vugge til grav» -
full kontroll gjennom hele verdikjeden

Registrer deg nå

Fyll ut dette skjemaet for å melde deg på det digitale arrangementet

*required fields

Fra «vugge til grav» - full kontroll gjennom hele verdikjeden

11 February 2021 | 09:00 AM | (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Bli med i dette webinaret og hør blant annet hvordan Microsoft og Axdata hjelper bedrifter til å få fullstendig kontroll fra «vugge til grav». Du får vite hvordan det er mulig å få full kontroll i hele verdikjeden, med oversikt over eksakt hvor produktene dine er installert, hvilke komponenter som inngår og ettermarkedshistorikk. Sammen med bransjeledende eksperter fra Microsoft partneren Axdata viser vi at du ved hjelp av velprøvde bransjeløsninger og Dynamics 365 kan få større kontroll på et produkt. Vi viser hvordan du får en detaljert oversikt over hva produktet er laget av, samt hvordan spore det fra skapelse til det er ferdig i sin livssyklus. Vi gir deg innsikt i hvordan Microsoft sin plattform støtter selskap med digital transformasjon, kunstig intelligens, maskinlæring og IoT. Vi runder det hele av med en QA og gleder oss til å møte deg!

Dette webinaret er et opptak, språk er Norsk og det varer i ca. 45 minutter. Underveis og på slutten av webinaret vil det bli gjennomført en live Q&A slik at du kan få svar på det du måtte lure på.

Partner


https://info.microsoft.com/WE-NOGEP-WBNR-FY21-01Jan-28-Fromcradletogravefullcontrolthroughoutthevaluechain-SRDEM55224_LP02ThankYou-StandardHero.html