Den hybrida arbetsplatsen - Utmaningar och strategiska möjligheter i framtidens arbetssätt

Den hybrida arbetsplatsen - utmaningar och strategiska möjligheter i framtidens arbetssätt

Ladda ned nu

*required fields

Den hybrida arbetsplatsen - Utmaningar och strategiska möjligheter i framtidens arbetssätt

Efter två år av distansarbete börjar många av oss kunna återvända till kontoren. Är allt sig likt? Nej. Pandemin tvingade många verksamheter att mer eller mindre över en natt skifta till distansarbete - och de anställda anpassade sig. Hybridarbete är den nya normen, med det bästa från ett fysiskt och ett digitalt arbetssätt. Hybridarbete är en accelererande global trend som påverkar allt fler organisationer. Det är en flexibel arbetsform där medarbetarna kan arbeta på distans en del av tiden medan kontoret blir navet där man träffar kollegor, har fysiska möten och utför arbetsuppgifter man inte kan eller vill göra hemifrån. Exakt hur ofta anställda behöver - eller förväntas - vara på kontoret varierar mellan organisationer och roller, men hybridarbete ritar om spelplanen för många företag, och arbetsformen är här för att stanna.

I detta white paper kan du läsa närmare om insikter, utmaningar, strategiska fördelar med hybridarbete och hur du på bästa sätt skapar verktygen för dina anställda. Hör ifrån experter och HR-specialister om varför det hybrida arbetssättet i Sverige är här för att stanna.

 
https://info.microsoft.com/WE-HWBR-CNTNT-FY23-09Sep-21-The-hybrid-workplace-Challenges-and-strategic-opportunities-in-the-way-of-working-in-the-future-SRGCM7790_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Ladda ner ditt exemplar