Valtionhallinnon tulevaisuus -virtuaalitapahtumat

Program1Image

1. Valtionhallinnon tulevaisuus: Työnteon Tulevaisuus -tallenne

Miltä näyttää työn tulevaisuus ja miten siihen voi valmistautua? Valtiohallinnon päättäjille suunnatun webinaarisarjan ensimmäisessä jaksossa tulemme Verohallinnon transformaatiotarinan kautta käsittelemään työn tulevaisuuden monimuotoisuutta, sen vaikutuksia ja keinoja valjastaa oma organisaatio yhteiselle muutosmatkalle.

Lataa tapahtuman tallenne tästä
Program2Image

2. Valtionhallinnon tulevaisuus: Valtionhallinto - Digitalisaation edelläkävijä vai perässähiihtäjä? -tallenne

Haluatko olla digitalisaation edelläkäviä ja näyttääkö todellisuus siltä, että olet aina muutaman askeleen muita jäljessä? Valtiohallinnon päättäjille suunnatun webinaarisarjan toisessa jaksossa tulemme KEHA:n ja Digital Workforce:n transoformaatiotarinoiden kautta jakamaan onnistumisen avaimia edistykselliselle kehitystyölle ja käytönnön keinoja valjastaa oma organisaatio muutosmatkalle, jolle lähteminen on Suomen tulevaisuuden kilpailukyvyn edellytys. Tulemme käsittelemään mm. datan roolia eri toiminnoissa, miten prosessin saa lähemmäs ihmistä, miten automaation kautta nostetaan työn mielekkyyttä ja voidaan päästä konkreettisiin säästöihinkin ja mitä tämä kaikki tarkoittaa asiakkaalle ja omalle organisaatiolle. Näistä, ja muista aiheen teemoista tulemme keskustelemaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa kuulolle!

Lataa tapahtuman tallenne tästä.
Program3Image

3. Valtionhallinnon tulevaisuus: Kuinka valtionhallinnossa voi edetä digitalisaation polulla? -tallenne

Mitkä palvelut on luontevaa digitalisoida ja miten pilvipalveluita voidaan valtiolla hyödyntää? Kuinka huomioidaan esimerkiksi asiakirjojen luokittelu, entä tietoturva? Valtionhallinnon päättäjille suunnatun webinaarisarjan kolmannessa jaksossa tulemme yhdessä Valtionkonttorin sekä KPMG:n esimerkkien kautta näyttämään, miten valtionhallinto voi onnistuneesti edetä digitalisaation polulla. Tuleva jakso käsittelee mm. vaatimustenmukaisuuden huomioimista ratkaisuja suunniteltaessa, sitä kuinka pilvipalvelut suhtautuvat tietosuojan vaateisiin sekä mitä merkitystä on tiedon sijainnilla. Näistä, ja muista aiheen teemoista tulemme keskustelemaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa kuulolle!

Lataa tapahtuman tallenne tästä
Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image

Program1Image

Program2Image

Program3Image

Program4Image

Program5Image

Program6Image

Program7Image

Program8Image

Program9Image

Program10Image

Program11Image

Program12Image

Program13Image

Program14Image

Program15Image

Program16Image

Program17Image

Program18Image

Program19Image

Program20Image