Een interactieve leerervaring bij Avans Power Platform in het Onderwijs

Vul dit formulier in om het document te downloaden

Download nu

*required fields

Een interactieve leerervaring bij Avans Power Platform in het Onderwijs

Een interactieve leerervaring bij Avans Hogeschool met het Power Platform
De technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan snel en digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Daarom onderzoeken steeds meer onderwijsinstellingen hoe de digitale wereld in de collegezalen vermengd kan worden met de onderwijsmethoden van docenten. Om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en nauw aan te sluiten op de arbeidsmarkt zijn digitale oplossingen niet meer weg te denken. In deze on-demand webinar bespreken Microsoft en Avans Hogeschool op welke manier zij het Power Platform inzetten voor meer interactie, betere ondersteuning en een vrijer leerproces.

Avans Hogeschool is dagelijks bezig met het verkleinen van de stap van het onderwijs naar de arbeidsmarkt en biedt interactieve leerervaringen aan haar studenten om dit mogelijk te maken. Bij deze hogeschool heeft een docent Rechten (zonder technische achtergrond) onlangs een simulatiespel ontwikkeld om studenten te trainen in het afhandelen van een faillissement, zoals dat ook in de echte wereld zou gebeuren. Deze simulatiegame is gebouwd met behulp van het Microsoft Power Platform en leidt de studenten door de verschillende stappen van de case. Dit met ondersteuning van een chatbot, gebouwd met Power Virtual Agents, die communiceert met studenten en hun juridische kennis op de proef stelt. Met het succesverhaal van de chatbot stopt de rol van het Power Platform binnen de hogeschool echter niet. Naast onderwijsinnovatie, wordt het platform ook ingezet om tijdrovende processen uit handen te geven aan de technologie, zonder dat er softwareontwikkelaars aan te pas komen.

Tijdens deze on-demand webinar leer je:

  • hoe Power Platform bij verschillende onderwijsinstellingen wordt toegepast
  • hoe Power Platform het onderwijs verbeterd en effecienter kan maken
  • hoe Avans Hogeschool docent Frank van der Kruis het heft in eigen handen nam om zijn onderwijs te innoveren.
  • afsluitend vertelt ICT ondersteuner Paul Marijnissen wat de volgende stappen zijn met het no/low-code platform bij Avans Hogeschool.

Voor wie is deze on-demand webinar bedoeld:
Voor onderwijsprofessionals met een technische achtergrond, die zich bezighouden met het verbeteren en innoveren van (technische) processen binnen het curriculum.

*Deze on-demand webinar is onderdeel van het Microsoft Innovation & Inspiration Program (MIIP). Dit is een samenwerking tussen onderwijsinstellingen, SURFconsortium en Microsoft. Om elke student, docent, onderzoeker en onderwijsinstelling in Nederland in staat te stellen meer te bereiken. Door hen te inspireren en te ondersteunen in hun digitale en educatieve transformatiereis met Microsoft-technologie en -oplossingen. Wil je meer weten? Klik dan hier.

https://info.microsoft.com/WE-EDU-VDEO-FY23-11Nov-24-An-interactive-learning-experience-at-Avans-Power-Platform-in-Education---Power-Platform-in-Education-SRGCM8379_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Klik dan hier