EduDay 14-03-2022

Uitzending EduDay van 14 maart 2022

Vul dit forumlier in en bekijk de uitzending van 14-03-2022

*required fields

EduDay 14-03-2022

Kon je er niet bij zijn tijdens EduDay van 14 maart 2022? Of wil je het filmpje nog een keer bekijken? Dan kan je hier de uitzending (nogmaals) zien. Samen met onderwijsexperts als Pedro De Bruyckere gaan we in op diepere inzichten en concrete voorbeelden van scholen die de nodige houvast en inspiratie bieden in het huidige digitale onderwijslandschap.

Wat kan je nog meer verwachten van de uitzending?

  • Taalontwikkeling als drempel of toegangspoort tot leren

    In de uitzending worden de mogelijkheden van Reading Progress voor je leerlingen besproken. Reading Progress is een tool die ontworpen is zodat leraren een gepersonaliseerde leeservaringen kunnen bieden. Zo kunnen leerlingen vertrouwen en leesvaardigheid opbouwen.

 

  • Creëer een cultuur van leren

    Naast de basisprincipes van leren in het digitale onderwijstijdperk, laten we je zien wat Viva Learning voor jou in je lerende organisatie kan betekenen. Viva Learning geeft, naast een centrale plek voor je al je content, leren een collaboratieve en sociale dimensie. We geven jullie ook een overzicht van alle aangepaste opleidingsmogelijkheden.

 

  • Maak een doordachte toestelkeuze

    De keuze van je toestel bepaalt in grote mate de leerervaring. In je keuze moeten zaken als veiligheid, toegankelijkheid, eenvoud, leermogelijkheden… een even belangrijke plaats hebben als technische specificaties en prijs. We geven je meer informatie om de keuze van je toestel te onderbouwen.

 

Overzicht Spreker
Kleine dingen die het verschil kunnen maken Pedro de Bruyckere
Taalontwikkeling als drempel of toegangspoort tot leren Jef Groffen
Creëer een cultuur van leren Kris Vande Moortel
Maak een doordachte toestelkeuze Natalie Provost
https://info.microsoft.com/WE-EDU-VDEO-FY22-03Mar-22-EduDay-14-03-2022-SRGCM6351_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Bekijk uitzending