‘Succesvol verkopen op afstand’

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

‘Succesvol verkopen op afstand’

On Demand

Het is belangrijker dan ooit om verbonden te zijn met je klanten en hun verwachtingen te kunnen overtreffen. Het is dan ook van groot belang om gerichte, digitale ervaringen te bieden gedurende elke stap in de customer journey. Met behulp van Microsoft Business Applications is het mogelijk om op afstand duurzame relaties op te bouwen en realtime te reageren op klantbehoeften.

Tijdens deze gratis online sessie gaan Samuel, Job en Anniek in op een aantal specifieke gebruikersscenario’s uit het leven van een verkoper.

  • Een verkoper gaat pas uitblinken wanneer hij alle nodige informatie, zoals marktinzichten en klantdata, op één plek heeft. Heb jij een 360 graden klantbeeld?
  • Verkooptrajecten kunnen vertraging oplopen als niet alle beslissers en stakeholders zijn betrokken. Hoe zorg jij ervoor dat je precies weet wie je binnen de organisatie moet spreken én waarover?
  • Het grootste deel van de customer journey verloopt digitaal. Hoe help jij leads door elke stap heen?
  • 81% van de klanten wilt dat een merk hen kent. Op maat gemaakte offertes zijn 2x tot 3x zo succesvol. Geef jij pro-actief klantinformatie aan je verkopers, zodat zij sneller succes boeken?

Vooral verkoopdirecteuren, business development managers, verkopers en digital transformation managers zullen hier hun inspiratie opdoen. Zij zullen aangenaam verrast worden hoe technologie het succes van de verkoper verhoogt en zijn/haar leven eenvoudiger maakt.

Vul het formulier in en ontvang een link om de webinar te bekijken.

Naast deze online sessie hebben we nog veel meer interessante zaken voor je. Klik hier voor gratis video’s, blogs, workshops en e-books

https://info.microsoft.com/WE-DynSales-WBNR-FY22-07Jul-12-Succesvol-verkopen-op-afstand-SRDEM78053_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html