Webinar: Hoe maak je digitaal persoonlijk?

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Webinar: Hoe maak je digitaal persoonlijk?

Dinsdag 19 januari, 2021 | 11:00 - 12:00 (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Als gemeente heb je te maken met burgers die veel mondiger zijn geworden. De verwachting is dat er snel en goed geholpen wordt op de manier en het moment dat het voor de burger het beste uitkomt. Als Coolblue het kan waarom dan hun gemeente niet?

Tegelijkertijd wordt van gemeentes meer efficiëntie verwacht. Er is minder geld beschikbaar, de raad wil meer bereiken en door hogere overheden worden meer taken bij gemeentes belegd. Do more with less.

Digitale dienstverlening is een onderdeel van de oplossing voor de huidige uitdagingen en zorgt voor een aantal nieuwe! Want hoe wordt door de gemeente gewaarborgd dat er ook digitaal de juiste burger-gerichte service wordt geleverd en daarbij het juiste gevoel ontstaat? Hoe wordt de betrouwbaarheid en inclusiviteit bewaakt die burgers van de gemeente mogen verwachten? Zijn maatwerk en een persoonlijke benadering nog steeds mogelijk?

Met de inzet van slimme en flexibele software toepassingen zorg je voor de juiste balans tussen digitaal en persoonlijk. Ook weten hoe je dit in jouw gemeente kan toepassen registreer je dan voor dit webinar op 19 januari 2021.

Agenda

 1. Digitaal en persoonlijk is er een spanningsveld?
 2. De klantreis en waar kun je het verschil maken?
 3. Leer je klant kennen
  Hoe kun je software inzetten om je klant goed te leren kennen?
 4. Hybride klantenservice
  Hoe versterken medewerkers en chatbots elkaar?
 5. Communicatie op maat 
  Bereik steeds de juiste personen en vergroot de betrokkenheid?

Partners

2at

BDO

https://info.microsoft.com/WE-DynSales-WBNR-FY21-01Jan-19-WebinarHoemaakjedigitaalpersoonlijk-SRDEM55854_LP02ThankYou-StandardHero.html