Microsoft Dynamics 365 Sales Professional Webinar

Anmäl dig nu

Fyll i det här formuläret om du vill anmäla dig till webbseminariet

*required fields

Microsoft Dynamics 365 Sales Professional Webinar

26 juni 2020, kl. 08:30-09:45 | (GMT+02:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Innehåller er säljprocess de frustrerande momenten av att söka efter information som kan finnas i flera olika system, i e-post eller i dokument. Problemet med en spretig säljprocess är förutom frustrationen för säljarna även att ni missar många bra affärsmöjligheter. Genom att digitalisera säljprocessen drar ni upp försäljningsproduktiviteten i ert företag.

 I detta webinar visar vi er hur ni enkelt kommer igång och skapar värde med Sales Professional.

Vårt webinar är indelat i tre delar:

  • Introduktion till Microsoft moln och Dynamics 365,  
  • Överflygningsdemo av Sales Professional och dess smarta funktioner,
  • Hur tjänsten är paketerad för små till medelstora företag och hur man enkelt kommer igång sitt CRM-system

Mycket är vunnet när ni strukturerar upp er säljprocess och ser till att alla i organisationen arbetar tillsammans och på ett enhetligt sätt. Få koll på era leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Här vet alla i organisationen vart de hittar historiken och det tar inte lång tid att få tillgång till rätt information. Sales Professional inkluderar även en unik integration med Microsoft 365 som gör det möjligt att från era användare e-post skapa upp leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Ni arbetar effektivt med Outlook och Sales Professional utan att behöva byta plattform, ni spårar enkelt inkomna mail eftersom de automatiskt blir till historik i Sales Professional. Integrationen med Sharepoint gör att ni också når relaterade uppladdade dokument från appen för Sales Professional.

Vårt webinar är till för dig som är ny till Microsoft Dynamics 365 Sales Professional och idag saknar eller har ett CRM-system från en annan leverantör än Microsoft.

Detta webinar levereras tillsammans med vår Partner Coegi

Partner:

https://info.microsoft.com/WE-DynSales-WBNR-FY20-06Jun-26-MicrosoftDynamics365SalesProfessionalWebinar-SRDEM29750_LP02ThankYou-StandardHero.html