Vitalis Post Event
– Världsmästare på e-hälsa eller hamnade Sverige på efterkälken?

Anmäl dig nu

Fyll i formuläret för att anmäla dig till digitala evenemang

*required fields

Vitalis Post Event
– Världsmästare på e-hälsa eller hamnade Sverige på efterkälken?

On Demand

Kommer det kommande decenniet styras av nya samarbeten – hur samarbetar vårdens personal med bottar och AI? Kan de stora pharma-bolagen och tech-företagen medverka till att Sverige blir en ledande life science-nation? Vad krävs för att data äntligen ska frigöras och skapa värde för patienten, vården och samhället? Inte minst under Corona-pandemin har många frågor inom sjukvården ställts på sin spets när vårdresurser, ny teknik och beslut om vem som ska få tillgång till respiratorer till ex.

Under detta digitala event fortsätter vi dialogerna efter Vitalis 2020 som lyft många intressanta perspektiv från de senaste månaderna och tiden vi har framför oss. Vi fördjupar oss inom samarbeten och hur vi kan nyttja dessa för både strategiska och taktiska transformationer inom sjukvården. Kommer det kommande decenniet att styras av nya samarbeten mellan människa och AI, Pharma och Tech samt Data sharing?

https://info.microsoft.com/WE-DTHEALTH-WBNR-FY21-09Sep-17-VitalisPostEventdaSverigehamnadepaefterkalkenidigitaliseringen-SRDEM39876_LP02ThankYou-StandardHero.html