KI i offentlig sektor

Fyll ut skjemaet for å laste ned

Last ned nå

*required fields

KI i offentlig sektor

Den digitale transformasjonen fortsetter å skyte fart. Teknologi som f.eks. kunstig intelligens (forkortes til KI etter det engelske begrepet «Artificial Intelligence») gjør at teknologiens potensial til å løse noen av samfunnets største utfordringer bare øker. I offentlig sektor er mulighetene enestående, spesielt når man ser på kjempeviktige temaer som klimaendringer, helsetjenester og sosial urettferdighet. Kort sagt: Ved hjelp av kunstig intelligens kan myndighetene tilby innbyggerne bedre opplevelser.

For å formidle en grundigere forståelse av KI i offentlig sektor og for å måle organisasjoners forventninger og prioriteringer rundt KI utarbeidet Microsoft og EY denne studien i 12 vesteuropeiske land. Vi har mottatt svar fra over 200 interessenter i offentlig sektor. Vi ser tydelig at kunstig intelligens prioriteres høyt av offentlige beslutningstakere over hele Europa, og det er en utbredt interesse for å ha en bred og enhetlig tilnærming til langsiktig utvikling av kunstig intelligens.

Last ned rapporten og oppdag hvordan offentlig sektor i Norge får nytte av KI og akselerer din organisasjons overgang fra å være en KI-bruker til å bli en KI-innovatør.

https://info.microsoft.com/WE-DTGOV-CNTNT-FY21-12Dec-15-Artificialintelligenceinthepublicsector-SRGCM4124_02ThankYou-StandardHero.html
Last ned her