Artificiële intelligentie in de publieke sector

Vul dit formulier in om het document te downloaden

Download nu

*required fields

Artificiële intelligentie in de publieke sector

Het tempo van digitale transformatie blijft versnellen, met technologieën zoals artificiële intelligentie die de lat steeds hoger leggen voor het potentieel van technologie om enkele van de grootste uitdagingen van de samenleving aan te pakken. In de publieke sector zijn de kansen buitengewoon, vooral als we kijken naar kritische onderwerpen als klimaatverandering, gezondheidszorg en sociaal onrecht. Kortom, met behulp van AI kunnen overheden een betere burgerbeleving creëren.

Voor een beter begrip van AI in de publieke sector, en om de verwachtingen en prioriteiten van organisaties rond AI te meten, hebben Microsoft en EY dit onderzoek uitgevoerd in 12 landen in West-Europa. Met de reacties van meer dan 200 belanghebbenden in de publieke sector zien we duidelijk dat AI een topprioriteit is voor besluitvormers van de overheid in heel Europa, en er is brede belangstelling voor een brede, uniforme benadering van AI-ontwikkeling op de lange termijn.

Download dit rapport om te ontdekken hoe Belgische openbare organisaties profiteren van AI en de transitie van uw organisatie van AI-adoptant naar AI-innovator te versnellen.

https://info.microsoft.com/WE-DTGOV-CNTNT-FY21-11Nov-12-ArtificialIntelligenceinthePublicSectorBENL-SRGCM3995_02ThankYou-StandardHero.html
Download het rapport hier