Kunstmatige Intelligentie in de Publieke Sector - Nederland

Vul dit formulier in om het document te downloaden

Download nu

*required fields

Kunstmatige Intelligentie in de Publieke Sector - Nederland

Het tempo van de digitale transformatie blijft versnellen nu technologieën zoals kunstmatige intelligentie de lat nog hoger leggen voor de mogelijkheden van technologie om een aantal van de grootste uitdagingen van de samenleving aan te pakken. Dit biedt een uitgelezen kans voor de publieke sector, vooral als we kijken naar hete hangijzers als klimaatverandering, gezondheidszorg en sociaal onrecht. Met AI kunnen overheden dus een betere ervaring voor burgers creëren.

Microsoft en EY hebben dit onderzoek uitgevoerd in 12 landen in West-Europa om meer inzicht te krijgen in AI voor de publieke sector en om de verwachtingen en prioriteiten van organisaties rond AI te meten. Op basis van de reacties van meer dan 200 belanghebbenden uit de publieke sector zien we duidelijk dat AI in heel Europa hoog op de agenda staat voor besluitvormers bij de overheid en dat er grote belangstelling bestaat voor een brede, uniforme aanpak van AI-ontwikkeling op de lange termijn.

Download dit rapport om te ontdekken hoe Nederlandse publieke organisaties het meeste halen uit AI en versnel de overgang van jouw organisatie van AI toepasser naar AI innovator. 
https://info.microsoft.com/WE-DTGOV-CNTNT-FY21-11Nov-11-KunstmatigeIntelligentieindePubliekeSectorNederland-SRGCM3992_02ThankYou-StandardHero.html
Download nu