AI i den offentlige sektor - Danmark

Du skal blot udfylde denne formular for at downloade

Download nu

*required fields

AI i den offentlige sektor - Danmark

Håndtering af samfundsmæssige udfordringer med AI

Tempoet i den digitale transformation fortsætter med at accelerere, og teknologier som AI hæver konstant barren for teknologiens potentiale til at løse nogle af samfundets største udfordringer. I den offentlige sektor er der store muligheder, især når man ser på kritiske emner som klimaforandringer, sundhedspleje og social uretfærdighed. Kort sagt kan myndighederne skabe en bedre borgeroplevelse ved hjælp af AI.

Microsoft og EY udførte denne undersøgelse i 12 lande i Vesteuropa for at få en dybere forståelse af AI i den offentlige sektor og for at måle, hvad organisationer havde af forventninger og prioriteter på AI-området. Med svar fra over 200 interessenter i den offentlige sektor ser vi tydeligt, at AI er top-of-mind hos regeringens beslutningstagere i hele Europa. Der er udbredt interesse i at have en bred, samlet tilgang til langsigtet udvikling af AI.

Vi håber, at du vil finde denne undersøgelse nyttig, og at den fremskynder din organisations overgang fra AI-bruger tilAI-innovator.

Download denne e-bog her på siden.

https://info.microsoft.com/WE-DTGOV-CNTNT-FY21-11Nov-05-AIidenoffentligesektor-Danmark-SRGCM3964_02ThankYou-StandardHero.html
Download her