BookTalk med Frida Boisen (On demand)

Anmäl dig nu

Fyll i formuläret för att anmäla dig till digitala evenemang

*required fields

BookTalk med Frida Boisen (On demand)

On Demand

Välkommen att ta del av författarsamtalet som ägde rum 28 januari 2021. Det var Microsofts andra BookTalk som denna gång fokuserade på det mer personliga planet; ett samtal kring psykisk ohälsa. Under pandemin är det många som mår dåligt även mentalt, både på jobbet och hemma. Det är dags att ta bort stigmatiseringen kring psykisk ohälsa och uppmärksamma signalerna hos oss själva och i vår omgivning, bland familj och vänner, kollegor och medarbetare.

Med utgångspunkt från journalisten och författaren Frida Boisens egen självupplevda historia som hon berättar i boken Berätta aldrig det här fick vi lyssna på ett mycket öppenhjärtligt samtal. Frida delade med sig av sina egna upplevelser och gav tittarna en mängd bra tips för hur vi kan förhålla oss till psykisk ohälsa. Det var ett samtal lett av journalisten och förläggaren Carina Nunstedt som berörde på djupet.

För att titta på detta författarsamtal i efterhand (On demand) fyller du i dina uppgifter i den blå rutan till höger.

Här är länken om du är intresserad av att läsa mer om tidigare och kommande Microsoft BookTalks.

https://info.microsoft.com/WE-DIGTRNS-WBNR-FY21-02Feb-02-BookTalkwithFridaBoisenOndemand-SRDEM60341_LP02ThankYou-StandardHero.html