Microsoft Envision Sweden –
Möt framtidens kundtjänst med AI​​

Fyll i formuläret och ladda ned inspelningen

Ladda ned nu

*required fields

Microsoft Envision Sweden – Möt framtidens kundtjänst med AI​​

Detta event hölls den 25 maj 2023 och nu har du möjlighet att se det i efterhand.

Under de senaste 40 åren har man arbetat mer eller mindre på samma sätt. Servicepersonal som förväntas lösa ärenden genom att leta efter, i kundtjänst historiskt lagrad data, för att där förhoppningsvis hitta en ideal lösning. Ofta behöver man dessutom leta i 4-5 olika system för att hitta ett svar. År 2023 börjar ett nytt kapitel där vi tillsammans får förmånen att vara med och introducera samarbetet mellan Service och AI och mellan de som arbetar i främsta ledet och de kollegor som är experter eller har erfarenhet kring frågan som ställts. En resa som fundamentalt kommer att förändra hur vi levererar en kundtjänst i världsklass genom att faktiskt kunna göra kunder mer nöjda genom att använda mindre resurser.

Genom att delta på detta event kommer ni få lära er vilka de nya AI- och samarbetsfunktionerna inom Service är och få en mer konkret insikt i vilket affärsvärde de kan bära med sig för just er organisation. Vad gör egentligen en co-pilot och vad finns det mer för AI-finesser att utforska? Hur nyttjar vi Microsoft Teams i ett Service-perspektiv? Detta kommer vi att resonera kring och framför allt visa i utförliga demos av olika, vanligt förekommande scenarios inom Service – i ett kontaktcenter eller på fältet. 

https://info.microsoft.com/WE-D365Service-VDEO-FY23-06Jun-02-Microsoft-Envision-Sweden-Mot-framtidens-kundtjanst-med-AI-SRGCM10351_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Registrera dig här