Werkboek Zelfbeoordeling Burgerervaring

Openbare diensten moderniseren: Werkboek Zelfbeoordeling Burgerervaring

*required fields

Werkboek Zelfbeoordeling Burgerervaring

Openbare diensten moderniseren: Werkboek Zelfbeoordeling Burgerervaring

Een ontvankelijke en efficiënte dienstverlening die voldoet aan de verwachtingen van de burgers is een prioriteit voor de publieke sector in de hele EU. Overheden moeten meer doen dan alleen dienstverlening via internet beschikbaar stellen: het is zaak dat ze technologie echt gaan inzetten om zelfbedieningsplatforms en gegevensgestuurde inzichten te bieden, zodat burgers toegang hebben tot wat zij willen, wanneer zij dat willen.

Daarom werkt Microsoft samen met IDC om het Werkboek Zelfbeoordeling Burgerervaring te ontwikkelen, zodat overheden een dieper inzicht kunnen krijgen in hun actuele ontwikkelingsniveau en dat ze richtlijnen biedt voor het effectiever leveren van betere burgerervaringen.

Het werkboek is in drie praktische hoofdstukken ingedeeld: 

  • Een inleiding in het kader voor het bepalen van het ontwikkelingsniveau van CX door IDC, zodat overheidsorganisaties een begin kunnen maken met het benchmarken van hun huidige ontwikkelingsniveau. 
  • Een diepgaande analyse van de vier dimensies van de verbetering van burgerervaringen: organisatorisch zelfinzicht; inzichten in burgers; interacties en communicatie met burgers en tot slot context en vertrouwen van burgers.
  • Praktische richtlijnen voor de berekening van de zelfbeoordelingsscore van jouw organisatie.
  • Hulpmiddelen om een business case te bouwen om organisaties gemotiveerd te maken voor CX-initiatieven, waaronder informatie over financieringsbronnen.
  • De instrumenten om een stappenplan op te stellen om succesvolle CX-strategieën te ontwikkelen en te realiseren, met onder andere fasen, metingen, acties en resultaten.

Download nu het digitale werkboek en ontdek hoe overheden hun transformatie op het gebied van de burgerervaring kunnen aansturen en soepele, gepersonaliseerde en proactieve diensten kunnen aanbieden, die aan de verwachtingen van burgers voldoen. 

https://info.microsoft.com/WE-D365Service-CNTNT-FY23-11Nov-18-Werkboek-Self-Assessment-Burger-Experience-SRGCM8339_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Download het werkboek