Business Applications Webinar – Low code,
High impact: Motion10 & woningcorporatie Mooiland

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Business Applications Webinar – Low code, High impact: Motion10 & woningcorporatie Mooiland

On Demand

Een wendbare organisatie speelt sneller in op veranderingen en kansen. Blijf nu én in de toekomst voorlopen door de digitale transformatie van jouw organisatie een boost te geven. Dat doel bereik je met de low-code/no-code oplossing van het Power Platform. Microsoft Gold partners Sogeti, Macaw en Motion10 slaan de handen ineen en delen hun ervaring met het platform bij Nederlandse organisaties in een webinarserie.

Hoe kan je als organisatie administratieve taken zo veel mogelijk beperken, automatiseren of robotiseren zodat medewerkers zich kunnen focussen op werkzaamheden die nodig zijn?

Voor deze uitdaging stond ook woningcorporatie Mooiland. Woningcorporatie Mooiland gebruikt hier Robotic Process Automation (RPA) voor, onderdeel van het Power Platform.
Tijdens het webinar behandelen we de voorbereiding, inrichting en implementatie van RPA bij woningcorporatie Mooiland, gefocust op:

  • Legacy applicaties
  • Security & privacy
  • Logging

Benieuwd naar het technische verhaal achter de reis van Motion10 voor woningcorporatie Mooiland op het gebied van het Power Platform? Schrijf je dan nu in. Deze webinar-serie van 6 is mede mogelijk gemaakt door Sogeti, Macaw, Motion10, & Microsoft.

Partners:

https://info.microsoft.com/WE-D365Sales-WBNR-FY22-04Apr-29-Business-Applications-Webinar-Low-code-High-impact-Motion10-and-Mooiland-SRDEM107154_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html