Microsoft Envision Sweden: Optimera resursallokeringen
för framgångsrika projekt

Fyll i formuläret och ladda ned inspelningen

Ladda ned nu

*required fields

Microsoft Envision Sweden: Optimera resursallokeringen för framgångsrika projekt

Detta event hölls den 16 februari 2023 och nu har du möjlighet att se det i efterhand.

Lyssna in när Microsoft och Fellowmind ger inspiration och inblick i hur moderna organisationer optimerar resursallokeringen och maximerar framdriften av projekt med hjälp av Dynamics 365 Project Operations. Personalresurserna är en av de viktigaste tillgångarna i ett projekt. Att hitta rätt resurser vid rätt tidpunkt är avgörande för att nå maximal produktivitet och framgång i projekt.

Under event visar vi hur du gör en resursförfrågan baserat på generiska roller. Genom att identifiera generiska roller med nödvändiga egenskaper och kompetenser kan vi enkelt ställa dessa mot tillgängliga resurser och på så sätt hitta rätt projektresurser. För att säkerställa att dessa resurser nyttjas optimalt kan du sedan jämföra projektbokningar med resursbokningar. Du får en överblick över projektet och kan enkelt justera bokningar efter behov i en och samma vy.

Lyssna in och bli inspirerad. Vi kommer bland annat beröra:

  • Kompetensmatchning för att möta projektkrav
  • Intelligent schemaläggning för att tillgodose behov
  • Enkel hantering för att optimera resursallokering
https://info.microsoft.com/WE-D365Ops-VDEO-FY23-04Apr-03-Microsoft-Envision-Sweden-Optimize-resource-allocation-for-successful-projects-SRGCM9557_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Registrera dig här!