Modern Security with Zero Trust: Det moderne trusselsbillede kræver nye strategier

Registrer dig nu

Udfyld denne formular for at tilmelde dig de digitale arrangementer.

*required fields

Modern Security with Zero Trust: Det moderne trusselsbillede kræver nye strategier

On Demand

I 2020 steg antallet af såkaldte password spray attacks med hele 230% og hver måned uploader en gennemsnitlig virksomhed mere end 78GB data til risikable apps. Phishing er stadig en af de foretrukne angrebsmetoder og udgør en tredjedel af alle cyberangreb på virksomheder. Det er alarmerende tal, som indebærer, at vi er nødt til at tage nye strategier i brug, hvis vores organisationer skal forblive sikre.

Lilja Fjeldsted, teknisk specialist i Microsoft, gennemgår i dette webinar Zero Trust og de tre fundamentale principper, der ligger til grund for denne måde at anskue IT-sikkerhed på.

Zero Trust er ikke et værktøj, som man kan implementere og applicere på et givent projekt. Det er en proaktiv tilgang til sikkerhed, som du i dette webinar får indgående kendskab til, og som er yderst relevant i ny virkelighed.

Session Speaker
Velkomst og introduction Lilja Fjeldsted
Technical Specialist,
Microsoft Danmark
Princip 1 i Zero Trust: Verificér eksplicit. Vi skal vide præcis hvilken bruger, der har adgang til hvilken information.
Princip 2 i Zero Trust: Brug least priviliged adgang. Medarbejdere skal kun have den adgang, der er nødvendig for at de kan udføre deres arbejde. Ikke mere.
Princip 3 i Zero Trust: Gå ud fra at din organisation bliver kompromitteret og arbejd på, at skaden skal begrænses mest mulig.

Se med og bliv klogere på, hvorfor en mere avanceret og strategisk tilgang til sikkerhed er relevant – også for din organisation.

https://info.microsoft.com/WE-COMP-WBNR-FY22-08Aug-09-Modern-Security-with-Zero-Trust-The-modern-threat-picture-requires-new-strategies-SRDEM82279_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html