Microsoft sikkerheds- og complianceseminar: Hvordan er din e-mailhygiejne?

Registrer dig nu

Udfyld denne formular for at tilmelde dig de digitale arrangementer.

*required fields

Microsoft sikkerheds- og complianceseminar: Hvordan er din e-mailhygiejne?

On Demand

Over 90% af malware og vira, som ender i vores organisation, stammer fra e-mails. Derfor er en god og grundig forståelse af sikkerhed på e-mailkanalen vigtig.

I Microsoft bygger vi sikkerhed på en platform af cloud services. Disser services bruger vi til at skabe datadreven indsigt i hvad der foregår på de mørkeste afkroge af nettet, og hvad en såkaldt normaladfærd er blandt helt almindelige brugere af vores services. På den måde indsamler vi hver dag 6,5 billioner signaler, der giver os en helt unik indsigt, som vi kan føde ind vores produkter, der på den måde bliver endnu mere modstandsdygtige.

I dette webinar giver teknisk specialist i Microsoft, Kim Kaae, et unik indblik i Microsoft Defender for Office365 og praktiske tips til, hvilke konfigurationsindstillinger du med fordel kan vælge for optimal beskyttelse af din organisations e-mailsystem.

Session Speaker
Velkomst og introdukion Kim Kaae
Sr. Technical Specialist, Microsoft Danmark
De gode indstillinger i Defender for Office 365: Aktivér logging.
De gode indstillinger i Defender for Office 365: Aktivér malware, phishing og spam-beskyttelse.
De gode indstillinger i Defender for Office 365: Aktivér safe links og safe attachments.
De gode indstillinger i Defender for Office 365: Tjek hvilke alerts, der giver mening for din organisation og om default alerts er dækkende.


Se med og bliv klogere på, hvordan du kan skabe en bedre e-mailhygiejne i din organisation.

https://info.microsoft.com/WE-COMP-WBNR-FY22-08Aug-09-Microsoft-Security-and-Compliance-Seminar-How-Is-Your-Email-Hygiene-SRDEM82283_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html