Microsoft Information Protection: Håndtér de interne risici

Registrer dig nu

Udfyld denne formular for at tilmelde dig de digitale arrangementer.

*required fields

Microsoft Information Protection: Håndtér de interne risici

On Demand

Synes du også det kan være svært at identificere og afbøde de risici, som interne medarbejdere udgør? Så er du ikke alene. Den opfattelse deles nemlig af 90% af virksomheder. Og hele 57% indikerer, at de føler sig særligt udsatte i forhold til at miste sensitive data.

De interne risici i organisationen kan have forskellige udtryk som f.eks. svindel og datatyveri, og især sidstnævnte er mange organisationer bekymrede for. Og det kan der være en god grund til. Ifølge Deloitte tager 59% af medarbejdere, der frivilligt eller ufrivilligt forlader en arbejdsplads, sensitive data med sig.

I dette webinar fortæller teknisk salgsspecialist i Microsoft, Bastian B. Eibner, om hvordan de interne risici kan imødekommes. Bl.a. gennemgås Microsoft Graph, som er et signalopfangningssystem, der dagligt behandler over 8 billarder signaler i form af medarbejdere, der logger ind, åbner og deler filer og sender e-mails. Disse signaler kan bruges til at opfange eventuelle interne risici og håndtere dem forsvarligt.

Session Speaker
Velkomst og introduktion Bastian B. Eibner
Sr. Technical Specialist,Microsoft Danmark
Design af en intelligent, intern risikoløsning: Privatlivets fred og medarbejderidentiteter skal sikres.
Design af en intelligent, intern risikoløsning: Kunstig intelligens er en del af løsningen og hjælper med at identificere interne risici.
Design af en intelligent, intern risikoløsning: Workflows skal integreres, så de arbejder sammen om at modvirke risici.


Se med og lær om, hvordan Microsoft Insider Risk Management fungerer og hvordan du lettere kan opfange og agere på de interne risici.

https://info.microsoft.com/WE-COMP-WBNR-FY22-08Aug-09-Microsoft-Information-Protection-Manage-internal-risks-SRDEM82282_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html