Microsoft Information Protection: Undgå at miste data

Registrer dig nu

Udfyld denne formular for at tilmelde dig de digitale arrangementer.

*required fields

Microsoft Information Protection: Undgå at miste data

On Demand

Vidste du at 38% af alle sensitive informationslæk beror på misbrug af informationer eller utilsigtede hændelser? I dette webinar fokuserer vi på, hvordan man beskytter og passer på data, så der ikke sker læk – hvad enten det sker tilsigtet eller utilsigtet.

Teknisk salgsspecialist i Microsoft, Bastian B. Eibner, tager os igennem webinaret, hvor vi bliver klogere på, hvordan vi ved hjælp af klassificering og kryptering kan undgå at dele f.eks. mails eller dokumenter, der indeholder personfølsomme oplysninger. Gennem såkaldte sensitive informationstyper kan vi lokalisere oplysninger i filer, som f.eks. indeholder kreditkortinformationer, CPR-numre eller andre data, som bør behandles med stor omtanke.

Ofte har organisationer brug for at skabe deres egne sensitive informationstyper, som passer og er skræddersyet til den enkelte virksomhed, og ofte er der behov for differentierede regelsæt for forskellige medarbejdergrupper. Hvordan du og din organisation gør det, og hvilke fordele det indebærer, får du svaret på i dette webinar.

Session Speaker
Velkomst og introduktion Bastian B. Eibner
Sr. Technical Specialist,
Microsoft Danmark
Datatabsbeskyttelse: Identificér og monitorer risikofyldte aktiviteter.
Datatabsbeskyttelse: Uddan brugerne, så de bliver bevidste om, hvordan man undgår datatab.
Datatabsbeskyttelse: Håndhæv politikker om hvem, der har tilgang til hvilke data og hvad de kan benyttes til.
Datatabsbeskyttelse: Integrér klassifikation og mærkater, så data på vej ud af vores system og kontrol stoppes.

Se med og lær mere om, hvordan du beskytter din organisations data bedst mulig og hvordan du dermed skaber en tryggere arbejdsplads.

https://info.microsoft.com/WE-COMP-WBNR-FY22-08Aug-09-Microsoft-Information-Protection-Avoid-losing-data-SRDEM82281_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html