Microsoft Information Protection: Hvordan du kan nudge din organisation til at klassificere information

Registrer dig nu

Udfyld denne formular for at tilmelde dig de digitale arrangementer.

*required fields

Microsoft Information Protection: Hvordan du kan nudge din organisation til at klassificere information

On Demand

80% af den data, som virksomheder har liggende, ved de ikke hvad indeholder. Disse data er ikke klassificeret og dermed heller ikke beskyttet. I dette webinar vil teknisk salgsspecialist i Microsoft, Bastian B. Eibner, gennemgå Microsoft Information Protection og de tre søjler, der er afgørende for sikker håndtering af din organisations data.

Mange husker de gamle gummistempler, som man stemplede dokumenter med, der skulle håndteres på en særlig fortrolig eller klassificeret måde. Gummistemplerne er nu erstattet af et digitalt stempel, som markerer, hvilken form for information der er tale om, og hvordan den skal behandles. Og det er nemmere end nogensinde at holde informationen sikker og ikke uforvarende dele f.eks. personfølsomme oplysninger. På tværs af Office applikationer, i web versioner og hos tredjepartssystemer kan man scanne dokumenter, kryptere dem efter behov og kontrollere adgang og rettigheder til dokumenter og teams.

Session Speaker
Velkomst og introduktion Bastian B. Eibner
Sr. Technical Specialist, Microsoft Danmark
Søjle 1: Kend din data og hvor de er placeret.
Søjle 2: Beskyttelse af information, herunder kryptering og adgangskontrol.
Søjle 3: Modvirk datatab, herunder hvordan du kan undgå uforvarende at sende eller dele personfølsomme oplysninger.


Se med og bliv klogere på, hvordan du kan nudge din organisation til at klassificere information, så du har bedre overblik over dine data og samtidig beskytter informationerne bedst muligt.

https://info.microsoft.com/WE-COMP-WBNR-FY22-08Aug-06-Microsoft-Information-Protection-How-you-can-nudge-your-organization-to-classify-information-SRDEM82280_LP03-Thank-You---Standard-Hero.html