Webinar - SAP on Azure: klaar voor de wereld
van morgen

Nu registreren

Vul dit formulier in om je voor de digitale evenementen in te schrijven

*required fields

Webinar - SAP on Azure: klaar voor de wereld van morgen

15 december 2020, 10:00 - 12:00 | (GMT+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna

Woon onze webinar SAP on Azure: klaar voor de wereld van morgen bij!

Dit virtuele event is een samenwerking van Microsoft en partners Ctac, Ordina en myBrand. Het event brengt sprekers van zowel Microsoft als partners én klanten die hun succesverhaal met je delen.

Tijdens het event zal je geïnspireerd worden door praktijkervaringen en zul je de mogelijkheden en voordelen van SAP on Azure eerste hand horen. De webinar start met een sessie van Wouter Ouweneel (Azure Business Lead, Microsoft Western Europe) die in zal gaan op de ‘waarom’ achter een cloud migratie naar Microsoft Azure. Vervolgens nemen onze partners Ctac, Ordina en myBrand je mee in de succesverhalen van hun eigen migratie én de migratie van hun klanten TomTom en Intertoys. Tot slot kun je al je vragen stellen tijdens de live Q&A.

Wees klaar voor de wereld van morgen en schrijf je nu in voor ons SAP on Azure event.

Tijd Sessie
10:00

Welkom en opening

Welkomswoord en agenda bespreking

SprekerMarisol van der Wekken, SAP on Azure Territory channel manager, Microsoft

10:05

It starts with the why

Als we het hebben over ‘de cloud’, hebben we het vaak over de wat en hoe en slaan we daarin de ‘waarom’ over. Daarom beginnen we deze webinar met de waarom achter een migratie van jouw SAP-oplossing naar de cloud. We nemen je mee in de beweegredenen van een cloudmigratie en de Microsoft journey als platform voor SAP.

SprekerWouter Ouweneel, Azure business lead, Western Europe, Microsoft

10:25

Customer Success: Ordina met SAP on Microsoft Azure

Ordina’s eigen SAP-omgeving draaide voorheen nog in fysieke datacenters. Sinds juli draait Ordina haar eigen SAP-omgeving in de Azure cloud. Een keuze voor een meer flexibele infrastructuur die mee kan bewegen naar de actuele vraag zonder investeringen in hardware te doen. Voor Ordina is dit project een succesverhaal. In de case geven we inzicht in de besluitvorming, onze ervaringen en behaalde resultaten.

SprekersMark van Pelt, Directeur IM en opdrachtgever, Ordina & Erwin Drees, SAP Business Unit Manager en opdrachtnemer uitvoering SAP resources, Ordina

10:45

Ctac in gesprek met TomTom

In deze sessie neemt Ctac je mee in de cloudmigratie die zij hebben uitgevoerd bij TomTom. Tijdens een interview kun je in deze sessie de ervaringen van de klant uit eerste hand horen.

SprekersAnnemieke Matyas-Toemen, Senior SAM consultant, Ctac & Ron Hogeboom, domain manager ERP applications, TomTom.

11:05 Break
11:15

Intertoys verhuist SAP-omgeving naar ‘myBrand Public Cloud’

Intertoys heeft ervoor gekozen om zijn SAP-omgeving onder te brengen in de publieke Azure cloud. myBrand levert de omgeving, begeleidde de verhuizing en is verantwoordelijk voor het beheer. Welke afwegingen lagen hieraan ten grondslag? Hoe ziet de gekozen architectuuroplossing eruit? En wat zijn de ervaringen?

SprekersRobin Tichler, IT Manager, Intertoys & Pascal Ottens, Architect, myBrand & Marcel Antons – Directeur Strategy & Innovatie, myBrand

11:35 Wrap-Up + live Q&A
12.00 Einde webinar


Partners:


Website
Privacy statement


Website
Privacy statement


Website
Privacy statement

https://info.microsoft.com/WE-AzureApp-WBNR-FY21-12Dec-15-WebinarSAPonAzurereadyfortheworldoftomorrow-SRDEM51474_LP02ThankYou-StandardHero.html