Microsoft Envision Sweden:
Sänk din energiförbrukning genom
innovation

Fyll i formuläret och ladda ned eventet

Ladda ned nu

*required fields

Microsoft Envision Sweden: Sänk din energiförbrukning genom innovation

Detta event hölls den 22 november 2022 och nu har du möjlighet att se det i efterhand!

Sveriges mål till 2040 är att ha en 100% förnybar elproduktion. Om vi ska elektrifiera samhället måste vi bygga ut elnätet. Sedan finns smarta lösningar för att nyttja elnäten så långt som möjligt. Exempelvis att elanvändare minskar sitt elbehov, speciellt enskilda timmar när kapaciteten blir begränsad.

Under detta event kommer vi gå igenom några av de utmaningar som finns och hur Microsoft och deras partners kan med hjälp av innovativ teknik hjälpa er på detta område. Vi kommer visa exempel på hur man kan visualisera energikonsumtion från flera olika datakällor och enheter. Under eventet kommer vi också visa hur man med hjälp av IoT-enheter (Internet of Things) kan sänka energiförbrukningen.

Eventet vänder sig till dig som besitter fastigheter idag och vill få insikt i hur Microsoft och dess partners hjälper företag och organisationer redan idag. Vi står inför en rejäl utmaning denna vinter och vi är övertygade att tillsammans kan vi göra skillnad.

Registrera dig för att få tillgång till att se eventet i efterhand!

Eventet sker tillsammans med Nexer och Avanade.

https://info.microsoft.com/WE-ADAI-VDEO-FY23-11Nov-30-Microsoft-Envision-Sweden-Lower-your-energy-consumption-through-innovation-SRGCM8453_LP02-Thank-You---Standard-Hero.html
Registrera dig här