Beveilig, schaal en codeer de toekomst van je organisatie met Windows Server 2016

voorbeeld

Download de gids nu

voorbeeld

Stimuleer innovatie en beperk tegelijk beveiligingsrisico´s en inefficiëntie

Met Windows Server 2016 kunnen organisaties van iedere omvang profiteren van de innovatie die ten grondslag ligt aan een van de grootste datacentra in de cloud – Microsoft Azure – en nieuwe niveaus van veiligheid, datacenterefficiëntie en flexibiliteit creëren in de ontwikkeling van applicaties om je organisatie vooruit te brengen. 

Lees meer over de nieuwste technologie in Windows Server 2016 en de betekenis ervan voor je organisatie.

  • Bescherm aanmeldgegevens, het besturingssysteem en VM´s beter met ´just-in-time´ beheer en afgeschermde VM´s.
  • Verbeter de efficiëntie van het datacenter met virtualisatie op bedrijfsniveau en software gedefinieerde opslag en netwerken.
  • Zorg voor innovatie in applicaties door betere beveiliging, nieuwe moderniseringsmogelijkheden en appontwikkeling in de cloud.

The Ultimate Guide to Windows Server bevat 18 pagina´s met een algemeen overzicht en 180 pagina´s waarin dieper op de materie wordt ingegaan.

intel

Microsoft maakt gebruik van de recentste Intel-cloudtechnologieën om de juiste prestaties en betrouwbaarheid te leveren voor je data- en transactie-intensieve bedrijfsapplicaties.

"Met Microsoft Azure konden we ontwikkelen en testen met IaaS en hoefden we niet te investeren in servers bij onze hostingproviders. De tijdsbesparing tijdens het proces was enorm.”

telenor

"Nu we SAP in Azure draaien, kunnen we ons richten op de teelt en verkoop van kiwi´s. We laten het beheer van onze IT-infrastructuur graag aan Microsoft en onze partner Datacom over, zodat we onbeperkt geschaald kunnen uitbreiden."

Zespri