Download nu

Vul dit formulier in om de whitepaper te downloaden

 

Microsoft SQL Server 2016 levert baanbrekende, in-memory-prestaties en ongeëvenaarde beveiliging, end-to-end mobiele BI en advanced analytics. Lees zelf waarom Microsoft wordt erkend als sectorleider voor het hele dataplatform, met leadership in het Magic Quadrant van Gartner op het gebied van Operational DBMS, BI en Analytics en Data Warehousing.

Download dit gratis eBook van negen hoofdstukken vandaag nog. Het is geschreven door de deskundige auteurs Stacia Varga, Denny Cherry en Joseph D’Antoni, die de functies en verbeteringen van SQL Server 2016 beschrijven als de beste ooit:

  • Mission-Critical Performance: hierin komen snellere query‘s, betere beveiliging, grotere beschikbaarheid en de verbeterde database-engine aan de orde.
  • Deeper Insights Across Data: hierin komen de bredere datatoegang, uitgebreide analytics en betere rapportage in SQL Server 2016 aan bod.
  • Hyperscale Cloud: beschrijving van de verbeteringen in Azure SQL Database en hoe je je mogelijkheden kunt uitbreiden met SQL Data Warehouse.